Kymppikoira Ky

Non-Stop

Norjalainen valjakkourheiluvarusteiden valmistaja. Non-Stop Dogwear on kehittänyt sarjan korkealaatuisia ja ainutlaatuisen mukavuuden omaavia valjakkourheiluvarusteita koirille ja ohjaajille.

Vetovaljaat ja muut vetovarusteet ovat hankinta, jonka laadusta ja käyttömukavuudesta ei kannata tinkiä. Koska valjaat ovat käytössä jokaisen  treenin yhteydessä, on tärkeää että vetovarusteet istuvat hyvin.

Non-Stop Freemotion Harness vetovaljaat on suunniteltu sekä harrastus- että kilpailukäyttöön kaikille vetokoirille

Valjaat sopivat valjakkoon, hiihtoon, pyöräilyyn, juoksuun ja jäljestämiseen.

Valjaat on suunniteltu niin, että ne jättävät koiran hengitystiet vapaiksi, joka takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja lihasten palautumisen. Valjas ei millään tavalla rajoita koiran liikkeitä eikä lyhennä askeleen pituutta.

Valjaan hihnat joustavat niin, ettei ne rajoita koiran rintakehän liikkeitä. Valjaat on myös suunniteltu siten, ettei ne nouse hankaamaan koiraa kainalosta.

Valjaan pituus on säädettävissä yksilöllisesti koiran selän pituuden mukaan. Näin saadaan juuri oikeanlainen vetopiste myös hiihtoon tai juoksuun, jossa vetoliina on automaattisesti aina hieman normaalia ylempänä.

Loistavien säätömahdollisuuksien ja ammattimaisen suunnittelutyön ansiosta nämä valjaat sopivat myös syvärintaisille ja pitkäselkäisille koirille mm. monet seisojat ja saksanpaimenkoirat.


Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa